lauantai 30. maaliskuuta 2013

nykyinen sisustus

Asumme tällä hetkellä isossa kerrostalo kaksiossa 63 ½  vuokralla. Asunto on aivan keskustassa pankki kiinteistön ylimmässä kerroksessa. Olen itse tykännyt todella paljon asua tässä, mutta ainahan se oma talo vuokran maksamisen voittaa. Sisustusta en ole vielä kerinnyt laittaa kummemmin, koska emme ole asuneet tässä vasta kuin 4 kuukautta. 


Rakastuin tuohon valaisimeen heti kun sen ikeassa näin ja vaikka hinta oli aika kova niin mukaanhan se lähti enkä ole katunut. Katto on hieman matalalla, mutta huone jää kuitenkin tilavaksi kun emme ole laittaneet sohvapöytää.  Koriste esineet hyllyssä olen saanut lähinnä lahjaksi, sekä tuikku boksin, mikä on television vieressä. Sohvat ovat toistaiseksi nahkaiset, ovat niin paljon helpompi hoitaa kun taloudessa on koira ja kissa. Sisustus on mennyt tässä enimmäkseen sen mukaan, että kaikki olisi käytännöllistä, yksinkertaista ja mukavaa.


Kuormalava on menossa uudessa talossa varmaan osaksi sohvapöytää, mutta erehdyimme eilen tuomaan sen sisälle ja eläimet otti sen heti pedikseen joten se on toistaiseksi tuolla nurkassa niiden käytössä.


Ruokailuhuoneen valaisin on expertiltä, ruokailuryhmä Stemmasta ja tauluihin olen kuivattanut kukkia ja ostanut kehykset. 


Sisustuskirjaimet ovat Minimanista

                             






Ikkunoita koristavat pallot ledi valot sisällä olen saanut lahjaksi



2 kommenttia: