lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kurkkaus taloon

Talo on omakotitalo 88m² 3h ja keittiö + autotalli ja varasto, ei siis kovin suuri, mutta vastaa tarpeitamme nyt ja on aivan mahtava pohjapiirrokseltaan. Talo sijaitsee Huuhtilla n. yhden kilometrin päässä keskustasta. Kuva on otettu kuntoarvioinnista v. 2oo9, koska talo on nyt lumen peitossa ja vapautuu vasta viimeistään 1.5. Talon ulkonäkö on kyllä jo muuttunut tuosta kuvasta kun punainen väri on vaihtunut vaalean siniseen.



Talo on omalla tontilla 769 m² ja neljäs talo risteyksen alusta. Tontti ei ole talossa mikään paras johtuen tiestä mikä menee talon vierestä/takaa hevostallille. Tilaa on kuitenkin taka-ja sivupihalla ja säästyy nurmikon leikkuulta ;) Itse en ole mikään hyvä puutarhan tai kukkien laitossa, että saa nähdä mitä kesän tullessa takapihalle keksii.


Ja se suurin syy, miksi ihastuimme tähän taloon. Tämä piirrustus on vanha ja esim. kylpyhuoneeseen ei vessaa ole tullut, mutta neliömetrit ja huoneet pitävät paikkansa. Pohja on hyvin avoin ja avara ja neliöt on järkevästi käytetty. Makuuhuoneet ovat vähän pienet, mutta vaatehuone korvaa sitä jonkun verran. Keittiö varmaan remontoidaan ja siellä tulee järjestys muuttumaan vähän fiksummaksi ja käytännöllisemmäksi. Lisäksi tuo pieni väliseinä keittiön ja olkkarin välillä varmaan puretaan. Olohuoneesta on ovi takapihalle ja korkeat ikkunat melkein koko seinän levyydeltä. Se tuo taloon todella paljon valoa ja tilantuntua. Autotalli on ennen ollut autokatos, mikä on talossa kiinni ja sen takana on varasto ja kattila huone. Talon lämmitys muoto on siis puu & öljy kattila, mikä on halpa pitää ja helppo lämmittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti